Greta Seiliūtė apie patirtį Ispanijoje ir flamenko batus

greta_seiliute_5.jpg

“Neseniai turėjau galimybę mokytis profesionalius flamenko atlikėjus rengiančioje mokykloje Sevilijoje ir, žinoma, siurbiau informaciją apie viską, kas susiję su flamenku: jo istoriją, teoriją, šokio techniką ir aprangą, taip pat avalynę. Juk ji ne tik apavas, bet ir šokėjos instrumentas, o neatsakingai pasirinkus – pėdų skausmas po intensyvios treniruotės,” – pasakojo flamenko šokėja ir mokytoja Greta Seiliūtė.

greta_seiliute_7.jpg

“Maloniai nustebino, jog nemaža dalis šokėjų renkasi būtent Begoña Cervera kaip patogius, patvarius, stilingus batus už prieinamą kainą. Ir jų nereikia ieškoti Ispanijoje. Tik nepamirškit, kad batai – tik pradžia, su jais reikia treniruotis. Idėją treniruotei siūlau vaizdo įraše, kuriame aviu Begoña Cervera flamenko batelius, kuriuos įsigijau “Dance Makers”.

 

 

“Jei norite mokytis, kviečiu prisijungti prie flamenko šokio grupių Klaipėdoje. Daugiau informacijos mūsų facebook paskyroje Flamenco Klaipėda, kviečia Greta Seiliūtė”.

 


Šiuo metu Flamenco Klaipėda kaip tik renka naujokų grupę. Juk drauge šokti flamenką – taip smagu! Olé!

 

Daugiau apie mokytoją:

Greta Seiliūtė yra flamenko šokio mokytoja Klaipėdoje, siekianti tapti profesionalia flamenko šokėja, mokytoja, populiarinti tradicinį flamenką Lietuvoje. Siekdama šių tikslų dalyvauja flamenko šokio seminaruose Lietuvoje, 2015 m. rugsėjį – gruodį studijavo šokį flamenko meno mokykloje Fundacion Cristina Heeren de arte flamenco Sevilijoje. Šiuo metu Greta veda flamenko šokio užsiėmimus klaipėdiečiams, organizuoja šokio seminarus, 2015 m. rengė Flamenko filmų festivalį Uostamiestyje.