Mes ir vėl susitikome “Allegro”!

Kaip ir kiekvienais metais ,,Dance Makers‘‘ skyrė skyrė apdovanojimus pirmos vietos laimėtojams solo ir duetų kategorijose baleto ir šiuolaikinio šokio festivalyje-konkurse “ALLEGRO 2021″.

Dar du papildomi specialūs apdovanojimai už geriausią sceninį įvaizdį buvo įteikti baleto ir šiuolaikinio šokio pasirodymams,- juk jei gerai atrodai scenoje, gerai ir jautiesi, o tai tikrai prisideda prie dar geresnės pasirodymo kokybės. Mes džiaugiamės galėdami būti viso to dalimi, užtikrindami, kad šokėjai atrodytų scenoje profesionaliai!

50 EUR dovanų kuponus už geriausią sceninį įvaizdį komisija viebalsiai skyrė:
– Baleto, solo dalyje – Žemynai Peleckaitei, Lietuvos Tarptautinė baleto akademija, vadovas Žilvinas Beniuševičius;
– Neoklasikinio šokio dalyje grupė – šokis “Arija”Kauno M.Petrausko scenos menų mokykla, vadovė Silvija Navardauskaitė.

Nors užkulisiuose ir yra jaučiamas jaudulys ir įtampa – ant scenos to nelieka, drąsiu žvilgsniu ir pasitikėjimu trykštantys šokėjai palieka visas baimes užnugaryje, o iš kulisų jaučiami palaikantys draugių žvilgsniai, teikia pasitikėjimo savimi. Mums labai smagu matyti jaunus, talentingus atlikėjus, kurių šokio kelionė dar tik prasideda, bet jau dabar yra daug žadanti.

Tikimės, kad mūsų įteikti prizai bus dar didesnė motyvacija nesustoti šokti ir stengtis dar labiau. Norime išvysti tiek pat nuostabių kiekvieno stiliaus atlikėjų ir kitąmet. Sakome ačiū mokytojams, be kurių nebūtų šios šventės, o visiems šokėjams linkime nebijoti bandyti, kelti kartelę aukščiau ir siekti savo sceninių aukštumų.