Tvaresnę aplinką kuriame drauge: Mūsų klientai – už sąmoningą vartojimą!

Kai prieš keletą metų nedrąsiai pradėjome klausti klientų: „o gal… nereikia maišelio su rankenėlėmis, vietoj jo imkite maišelį, kuriame jau buvo supakuotos atvykusios prekės?“, nesitikėjome, kad absoliučiai VISI klientai ne tik sutiko, bet ir entuziastingai palaikė tokią iniciatyvą.

„Žinoma, juk man tik iki mašinos nusinešti, o juk ten turiu daugybę maišelių!“, sakė dauguma. Dabar dauguma klientų jau patys atsineša mylimą medvilninį pirkinių maišelį ir į jį kraunasi savo pirkinius.

Visiems mūsų klientams dėkojame už tokį supratimą ir tvarumo kūrimą. Mūsų prekės, kurios užsakomos el. parduotuvėje, irgi pakuojamos panašiai: visų pirma ieškome dėžutės, kuri jau atliko nuo parduotos prekės, ir tik paskutiniu atveju griebiamės naujo korespondentinio voko.

Galbūt mūsų siuntiniai nėra išvaizdūs ir prašmatniai žvilgantys, tačiau jei bent pusė jų yra supakuoti panaudojant atlikusias, švarias pakuotes – mes džiaugiamės kartu su jumis!

Džiugi naujiena:Eurostato duomenimis, Lietuva yra viena iš pirmaujančių ES šalių plastikinės pakuotės perdirbime (žr. grafiką). O tai reiškia, kad mes visi prie šio rezultato smarkiai prisidėjome!