Praktinė dovanų Magija arba investicija į VAIKO AUGIMĄ

 

Kaip sukuriama toji Magija, kuri kasdienius dalykus, tokius kaip riešutų gliaudyklė, staiga paverčia Spragtuku, paprastą mergaitę – paslaptinga karalaite, o gyvenimo kasdienybę – stebuklinga pasaka? Ar galima šito išmokti? Tam tikra prasme – taip.

Ne veltui sakoma, kad daug kas priklauso nuo mūsų pačių, jei tik norime veikti, o ne laukti, kol atsitiks stebuklai. Tai galioja ir renkant dovaną jūsų mažiesiems.

Galime dovanoti vienkartinį blizgutį, akimirksnio malonumą. Bet galime ir rinktis dovaną, kuri padėtų augti ir kryptingai artėti link trokštamo tikslo link.

Praktinė dovanų Magija arba investicija į VAIKO AUGIMĄ

Ilgus metus stebėjome vaikus bei jaunimą, kurie po švenčių mūsų parduotuvėje ateina apsipirkti su „Dance Makers“ DOVANŲ KUPONU. Ir pastebėjome, kad šie jaunieji pirkėjai pasižymi kai kuriais bendrais, itin džiuginančiais bruožais:

 

1 | Vidinė branda. Pastebėjome, jog su dovanų kuponu apsiperkantys vaikai ir jaunuoliai niekada neperka pigių smulkmenų. Jie perka nebe niekučius ar žaislus, bet rimtas, profesionalias, darbo priemones. Tai yra planuojanti, mąstanti, į sėkmę orientuota asmenybė.

2 | Moka taupyti ir planuoti savo biudžetą. Paprastai toks vaikas ar jaunuolis jau disponuoja tam tikra suma, kurią būna susitaupęs iš kišenpinigių. Todėl Kalėdų proga gautas dovanų čekis ženkli paspirtis planuotų pirkinių įsigijimui. Tokie pirkiniai nėra spontaniški, jie yra planuojami ir naudojami kasdieniniame darbe.

3 | Pasižymi gebėjimu nuosekliai siekti tikslo. Rinkdamiesi šokio, čiuožimo arba gimnastikos sportą šie vaikai ir jaunuoliai suvokia šias veiklas ne kaip laisvalaikio pramogas, bet kaip profesionalų, atsakingą darbą, siekiant meistriškumo.

Štai kodėl „Dance Makers“ Dovanų kuponas tampa puikia priemone jūsų vaiko profesionalumui remti. Dovanokite ne tik geras emocijas, bet ir vaiko asmenybės, jos galimybių auginimą ir augimą.

O juk tai, pažvelgus metaforiškai, ir yra  toji Praktinė dovanų Magija, kuri užaugina scenos princus, karalaites arba tiesiog darbščias, sėkmingas ir laimingas asmenybes!

Atkreipiame dėmesį, kad „Dance Makers“ Dovanų kuponą galite įsigyti tik mūsų parduotuvėje Vilniuje, J. Ralio g. 4 (šalia PC Ozas). Darbo laikas: I-V: 12.00 – 19.00, VI:  11.00 – 16.00, VII: nedirbame. Informacija: DMservisas@gmail.com; tel. +370 606 68 449, tik darbo valandomis.