O kam tos pėdkelnės?

O kam reikalingos tos pėdkelnės?

„O tai kam reikalingos tos specialios pėdkelnės? Ar jos kažkokios ypatingos? Negi netinka tos paprastos, iš prekybos centro? Jos daug pigesnės, tiesa dažnai plyšta, kiekvieną savaitę naujas perkame“. Toks dažniausiai būna klientų požiūris, kai kalba pasisuka pėdkelnių link. Todėl šiandien norime su jumis pakalbėti apie pėdkelnes.

7 dalykai, kurių dar nežinojote apie šokio, čiuožimo ir gimnastikos PĖDKELNES

  • Visų pirma, šokių, baleto ar sporto (gimnastikos, čiuožimo, aerobikos) pėdkelnės visada būna vientiso audimo, be taip vadinamų „primegztų šortukų“, todėl kūnas su jomis visada atrodys estetiškai net ir pakilus besisukančiam sijonėliui.
  • Antra, šios specialios pėdkelnės, dėl savo sudėties dažniausiai matinės ir nepermatomos, suteikia vientisą, estetišką kūno atspalvį, kuris taip reikalingas ne tik scenoje ar ant ledo, kur vyrauja stiprus apšvietimas, bet ir pamokoje.Balete rožinės spalvos pėdkelnės visada derinamos prie tokios pačios spalvos baleto batelių. Taip sukuriamas vientisas ne tik tvarkingos mokinės, bet ir visos klasės stilius, kas gražiai atrodo ne tik realybėje, bet ir nuotraukose.
  • Trečia, pluošto sudėtis. Dažnai klientai teiraujasi baleto pėdkelnių „ne mažiau 60 denų“, bet tai jau pasenęs požiūris. Kreipkite dėmesį ne į denus, bet į elastano ar lykros dalį pluošto sudėtyje. Dėl didelio elastano kiekio šios pėdkelnės gali turėti mažiau denų (pvz. 45), bet tuo pačiu būti tokiomis pačiomis matinėmis ir storomis lyg būtų 70 ar 90 denų.Tik skirtingai nuo šių įprastinių storų ir turtingų denais pėdkelnių, jos dar bus ir nepaprastai minkštos bei elastingos. O tai reiškia, kad jos visada išlaikys formą ir nesmuks intensyvios treniruotės ar pasirodymo metu.
  • Ketvirta, patvarumas. Dėl didelio elastano kiekio šios pėdkelnės tarnaus daug ilgiau nei tos pigios iš prekybos centro, kurias reikia pirkti kas savaitę. Dažnai patiems mažiausiems pėdkelnės tarnauja visą semestrą ar net ilgiau. Drąsiai investuokite į specialias šokių pėdkelnes ir smarkiai sutaupykite!
  • Penkta. Tsssss! O dabar mes išduosime paslaptį! Ar žinote, ko labiausiai mūsų prašo šokio mokytojai? Jie mūsų labai prašo išaiškinti klientams, KODĖL reikia specialių pėdkelnių, ypač baleto pamokose, ir ypač patiems mažiausiems.Medvilninės baltos pėdkelnės, dažnai su braškių motyvais ir storais įsiuvais, ne tik atrodo neestetiškai, bet ir labai riboja vaiko judesius. Atlikti grand plié su tokiomis pėdkelnėmis beveik neįmanoma. Be to, jos nuolat smunka.
  • Šešta. Nukniauk įdėją. Kai kurie mūsų klientai dėl aukščiau išvardintų priežasčių taip pamilo šokių pėdkelnes, kad dėvi jas net ir už šokių salės ribų!