Slaptieji gimnasčių asistentai

Rugsėjis, su būrelių pasirinkimu, jau praėjo. Spalis – tai mėnuo, per kurį suprantame, kad mums patinka šokio repeticijos, gimnastikos treniruotės ir čiuožimo pamokos. O kas toliau? Na gerai, po truputį įsibėgėja konkursų ir koncertų sezonas, ne už kalnų parodomoji pamoka tėveliams ir žiūrėk, netrukus visuose vaikų darželiuose, mokyklose ir čiuožyklose prasidės kalėdiniai rečitaliai. 🍁 ⛸
Ar viską turime? Turėti turime, juk neseniai, ką tik pirkome! Bet kaip viskas atrodo?

Šiandien norime pakalbėti apie mažuosius mūsų pagalbininkus, kurie beveik nematomi, tačiau labai padeda kasdienių treniruočių metu.

MAŽI, BET GALINGI 🤸‍ GIMNASČIŲ PAGALBININKAI

Nesvarbu, kad tėveliai nuveža ir parveža iš treniruotės – gimnastikos lazdelę laikyk dėkle, ne tik kad nepamestum karabino, bet kad ir spalvota juostelė nenusitrintų dar iki varžybų.

▶ PERMATOMAS DĖKLAS GIMNASTIKOS LAZDELEI Pastorelli (12 Eur)

Po treniruotės ilgai ir nuobodžiai pirščiukais sukant kaspiną, nepraleisk paskutinio autobuso namo. Naudok Pastorelli kaspino ritę – dėklą, kuri padės ne tik greičiau susukti kaspiną ir nepražiopsoti autobuso, bet ir apsaugos nuo išsivyniojimo treniruočių krepšyje.

▶ GIMNASTIKOS KASPINO RITĖ – DĖKLAS Pastorelli (18 Eur)

Praleidai pusę dienos su tėčiu lipindama spalvotą juostelę ant lanko, tačiau po dviejų treniruočių naujos spalvos nebeliko? Šią problemą tau išspręsti padės Pastorelli permatoma apsauginė juostelė, kuri išsaugos lanko spalvą ir apsaugos spalvotą juostelę nuo greito susidėvėjimo. Čia tokia pati, kaip iš kanceliarinių? Ne. Ji daug lengvesnė, be to, nepalieka lipnių pėdsakų, kad prišaukia purvą.

▶ PERMATOMA APSAUGINĖ JUOSTELĖ LANKUI Pastorelli (6 Eur)

Likus kelioms minutėms iki įžengimo į varžybų aikštelę kamuoja jaudulys bei prakaituoja rankos? Nuo jaudulio vaistų neturime, tačiau galime pasiūlyti Pastorelli gimnastikos kamuolio šluostę, kuri gali apsaugoti nuo įrankio pametimo pasirodymo metu, dėl slidžių, prakaituojančių rankų.

▶ ŠLUOSTĖ GIMNASTIKOS KAMUOLIUI iš Pastorelli (14.95 Eur)

Važiuodama į gimnastikos varžybas piniginėje turėk ne tik smulkių, suvenyrui nusipirkti, bet ir kaspino karabiną. Jis nedidelis ir daug vietos neužims, tačiau gali padaryti didelį darbą ir išgelbėti tave jeigu kontrolinės treniruotės metu nutrūktų kaspinas.

▶ GIMNASTIKOS LAZDELĖS KARABINAS (8 Eur)

Kai už lango pilka ir tamsu, švytėk treniruočių salėje! Tegu mama iš tolo mato tave su neoninės spalvos antkeliais!

▶ GIMNASTIKOS ANTKELIAI Intermezzo (40 Eur)