ŠILTAI ir GRAŽIAI bet kokiu oru

Didžiausias šokėjo KOŠMARAS ir kaip jo išvengti
Kas yra didžiausias šokėjo košmaras? Nelaiku suplyšę bateliai ar nubėgusi pėdkelnių akis? Nesnaudžianti konkurencija ar per griežti komisijos vertinimai? Tikrai ne! Pats baisiausias baleto artisto siaubas yra traumos! Būtent jos paverčia niekais šimtus valandų repeticijų atkaklaus triūso ir užtveria kelius į sceną. O kas yra geriausia apsauga nuo traumų? Žinoma, tai yra tinkamai atliktas apšilimas bei tempimo pratimai.


Šilumos REZERVAI taupymo režime
Nors šildymo sezonas ne už kalnų, visi su nerimu žvelgiame į artėjantį šaltąjį laikotarpį: ar šokių salėse, į kurias pagaliau bus galima saugiai grįžti, šiemet bus pakankamai šilta ir jauku? O koridoriuose, kuriuose lūkuriuojama prieš pamokas ir persirengimo patalpose? Ne tik šokių studijose ir mokyklose, ar konkursų, teatrų užkulisiuose, bet taip pat ir kelionių bei gastrolių metu? Visi žinome, kad kūnas pasiruošęs darbui tik po gero, teisingo apšilimo. Todėl labai svarbu ne tik vengti vėsos, tykančios menkai šildomose erdvėse, bet ir pasirūpinti, kad kūnas išliktų apšilęs maksimaliai ilgai.Tad iš anksto apsisaugokime nuo galimo sustingimo vėsiose patalpose ir padėkime sau greičiau įsilieti į pamokos ir šokio ritmą!


ŠILTAI ir GRAŽIAI bet kokiu oru
Ne veltui yra sakoma, kad nėra blogo oro, yra tik netinkama apranga. Tad drąsiau pasitikime šildymo sezono iššūkius ir į treniruočių sales įženkime apsiginklavę žavingais ginklais – prie bendro įvaizdžio derančia APŠILIMO APRANGAJi padės ne tik nesušalti tarp pamokų, bet ir – priderinta prie uniformos – taps puikia šokėjos stiliaus ir jos saviraiškos dalimi.Šiltas, liemenį pabrėžiantis megztas bolero visada dera prie megztų šortukų ir įvairaus ilgio bei spalvų blauzdinių, nors dažniausiai jis derinamas prie megzto KOMBINEZONO vaikams ir suaugusiems.Kombinezoną galite derinti prie bendro uniformos kolorito arba rinktis kontrastuojančią spalvą ir taip susikurti savo unikalų derinį.


KOMBINEZONAS – universalus apšilimo drabužis!
Šaltuoju metų laiku patikimiausiu šokėjų draugu dažnai tampa Puikusis kombinezonas. Nuraičius ties liemeniu, šį drabužį galima dėvėti kaip megztas apšilimo kelnes.Šis šiltas kombinezonas bus nepakeičiamas pertraukų metu ar tomis valandomis, kai tenka ilgai laukti savo pasirodymo scenoje, – visi žinome, kad šios patalpos nėra dėkingos nei apšilimui, nei laukimui.Galiausiai nepamirškime apsaugoti ir pėdas bei čiurnas nuo tykančių skersvėjų ir šalčio. Tam geriausiai tinka spalvoti šiltbačiai. Derinkite juos prie bolero bei kombinezono ir susikurkite savo – jaukų, šiltą, ir visada unikalų – stilių.O toms, kurios mėgsta apšilimo drabužius, tačiau nenori, kad jie užimtų pusę krepšio, visada yra alternatyvų: šiltkelnės ar tokie patys boloniniai šortai.Kviečiame užsukti į šokio prekių parduotuvę „Dance Makers“ internete arba Vilniuje, J.Ralio g. 4.Pasižvalgykite po APŠILIMO DRABUŽIŲ lentynas ir išsirinkite mėgstamiausią savo spalvą bei labiausiai tinkantį modelį!