Ką žada žvaigždės 2024 m. zodiako ženklams?

Avinas – šiemet bus įtrauktas į daug komandinių projektų, todėl jo laukia daug įdomių pažinčių, ir aišku, su tuo susijusių kelionių. Akivaizdu, kad teks peržiūrėti ir atnaujinti ne tik savo krepšio turinį, bet ir patį krepšį, kurį bus galima naudoti ne tik treniruotėms, bet ir numatomoms kelionėms. Avinui neprošal pažymėti savo krepšį spalvingu pakabuku, kad nesumaišytų, kaip jau ne kartą yra buvę.

Jautis – bus linkęs susikoncentruoti į svarbius dalykus ir tikslų siekimą. Kliūčių mėginant realizuoti svajones nekils, bet Jautis turėtų nepamiršti palepinti savęs miela dovana, kad kasdienis darbas netaptų nuobodžia rutina, o teiktų malonumą. Todėl Jautis į „Dance Makers“ ateina po Kalėdų ir apsiperka panaudodamas visus dovanų čekius, kuriuos gavo dar gimtadienio proga ir iki šiol nepanaudojo, ir tuos, kuriuos rado po eglute. Nes Jaučiui patinka gražūs, prabangūs daiktai.

Nors Dvyniai ir pasižadėjo sveiko gyvenimo būdo laikytis iškart po Naujųjų, bet žiemos orai tuos norus gerokai pakoreguoja. Dvynių motyvaciją aktyvesniam gyvenimo būdui smarkiai pakeltų drabužiai, kurie puikiai tiks tiek laisvalaikiui, tiek treniruotėms, pvz. apšilimo liemenės, ilgesnės ar trumpesnės, priderintos prie kostiumėlio ar sporto kostiumo taps puikia aprangos dalimi, kaip ir blauzdinės, kurias Dvynys kažkaip įsigudrina dėvėti ne tik ant kojų, bet ir ant rankų.

Vėžys – jūsų noras viską daryti atvirkščiai į stačiai varo aplinkinius iš proto. Aišku, galima į šiuolaikinio pamoką pasiimti ir šiuolaikinio kojines, ir puspėdutes, ir blauzdines, ir baltas puskojines, ir netgi pėdkelnes su kilpute. Nors ką mes čia apgaudinėjam? Visi žinom, kad repeticijos pabaigoje Vėžys šoks basas!

Liūtas –  šiemet jūsų noras būti dėmesio centre ir besąlyginis noras visiems patikti ves jus didelių išlaidų link – nesistebėkite, jei norėsite puoštis ir atrodyti įdomiau. Po Naujųjų Liūtas pastebės, kad kai kurį inventorių pats laikas atnaujinti, nes susidėvėjo, pvz. šiltbačiai. Tai gerai, kad Blochas šiemet išleidžia naujas jų spalvas, tiksiančias prie visų spalvų pastelinių kostiumėlių!!!

Mergelė – šiemet turėtų taip suplanuoti laiką, kad jo užtektų reguliarioms treniruotėms, todėl mergelės namuose visada turi būti krepšys, su paruoštais daiktais treniruotei. Mergelei nepatinktų, jeigu treniruotės metu paaiškėtų, jog kažko trūksta, todėl iš atsargos, dideliam klasiokų džiaugsmui, nešiojasi su savimi daugiau daiktų, nei jai pačiai reikia. Ji turi dėklą, kuriame telpa žirklutės, pirštų pleistriukas, pirštų apsaugėlės  ir dar daug visokių gražiai įpakuotų dalykų, kurių tiesiog gali prireikti bet kur, bet kam, bet kada! Todėl mergelės visada turi draugų.

Svarstyklės vis dar svarsto ir niekaip negali apsispręsti ką lankyti: čiuožimą ar baletą. Iš tiesų, jei norėsi lankyti čiuožimą, reikės baleto pamokų. O jeigu ateisi į baletą, reikės ir gimnastikos. Todėl šiais metais geriausia investuoti į inventorių, kuris universaliai tiks visoms veikloms: terminis čiuožimo švarkelis tiks bėgimui, jogos kilimėlis tiks gimnastikos pamokoms, o tampyklė, ji tiesiog nepakeičiama tiek čiuožimo, tiek gimnastikos treniruotėse.

Skorpionas šiemet susipažins su naujais įdomiais žmonėmis, kurie taps ne tik bendraminčiais, bet ir bičiuliais, su kuriais teks turėti bendrų projektų ir netgi kelionių į užsienį.  Todėl Skorpionas drąsiai perka šokio sijonus, nes puikiai žino, kad šokio drabužiai nesiglamžo ir užima mažai vietos rankiniame bagaže, o tai ypač patogu kelionėse.

Šaulys – perka nežiūrėdamas į kainas, ir tai gali būti palaikyta išlaidumu, nors taip anaiptol nėra! Šaulys gauna naujienlaiškius iš Dance Makers, todėl puikiai žino, į kuriuos produktus reikia investuoti, o kuriuos galima apeiti  (t.y. traukti į sąrašus Kalėdų seneliui). Šaulys žino, kad šokio pėdkelnės dėl savo puikių  savybių tiks ir vaikams ne tik į šokio pamokas, bet ir į mokyklą prie uniformos, ar mamai – į darbą. Tokiu būdu Šaulys apiperka visą šeimą ir sutaupo išties nemažas sumas!

Ožiaragis – perka tik tai, kas su nuolaida, todėl AKCIJAS  tikrina nuolat ir labai nusimena, jeigu ten neatsiranda kostiumėliai, kuriuos nusižiūrėjo dar praėjusiais metais. Ko nežino Ožiaragis, kad dauguma kolekcijų yra limited edition – t.y. riboto leidimo, todėl pardavus gražiuosius modelius, jie į lentynas jau nebegrįžta. Nelauk, kol gražiausius kostiumėlius  išpirks tavo klasiokės – nusipirk juos pirma!

Vandeniui šie metai bus itin sėkmingi, jeigu dėmesį sutelks į bendravimą, naujų kontaktų užmezgimą, naudingų žinių ir vertingos patirties įgijimą. Bus palanku mokytis ir kelti kvalifikaciją, dalyvauti vietinėse ir tarptautinėse stovyklose, konkursuose ir varžybose. Patartina nenuvertinti dalykų, kurie gali pasirodyti antraeiliai. Šukuosena ir apatiniai yra lygiai tokio paties svarbumo kaip ir pats kostiumas ar bilietas į konkursą. Patikėk, visi pastebės, jei tavo kuodukas bus išsidraikęs, o apatiniai – spalvoti, –  jie turi būti kūno spalvos ir nematomi.

Žuvų laukia įdomios pažintys kai tik jos nuspręs įsileisti į savo gyvenimą šiek tiek įvairovės. Baleto pamokos suaugusiems dabar vyksta beveik visose baleto mokyklose. Jei ieškote naujų spalvų savo gyvenime, čiupkite flamenko batelius ir ispanų kalbos pamokas. O gal ieškote gaivaus skrydžio? Tuomet griebkite pačiūžas, kol jų dar yra, nes Europos čiuožimo čempionatas, kuris šiemet vyks Lietuvoje, sukels tokią ažiotažą, kad naujų pačiūžų teks ir vėl laukti iki pavasario.